IGN Vastgoed ervaringen

IGN Vastgoed is een bedrijf dat zich specialiseert in het aankopen en verkopen van strategisch gelegen grond in Nederland. Zo maken zij het voor particuliere investeerders mogelijk om grond aan te kopen, door het verkavelen van grote stukken grond. IGN Vastgoed ervaringen laten zien dat het zo voor iedereen mogelijk wordt om te investeren in grond. Al jaren heeft IGN Vastgoed ervaring in de aan- en verkoop van grond. Dat betekent dat ze goed kunnen adviseren over het kopen van grond.

De werkwijze van IGN Vastgoed

IGN Vastgoed hanteert drie belangrijke criteria in de manier van werken; transparantie, zorgvuldigheid, duidelijkheid. Transparantie om zo open en duidelijk mogelijk te zijn over het aan- en verkopen van grond. IGN Vastgoed ervaring wijst uit dat het geen dagelijkse kost is voor de meeste mensen, des te meer reden om transparant te zijn. In het verlengde daarvan ligt duidelijkheid: de behoefte aan duidelijke communicatie is een IGN Vastgoed ervaring van alle tijden. In ingewikkelde processen moeten misverstanden worden voorkomen. Dat stelt hoge eisen aan de duidelijkheid van zowel de mondelinge als de schriftelijke communicatie. Natuurlijk hangt dat ook weer samen met de derde pijler in de werkwijze: zorgvuldigheid. Met investeringen gaan soms grote bedragen gepaard en het is van belang dat de investering past bij de situatie van de klant. Zorgvuldigheid in gedrag en communicatie draagt bij aan het vertrouwen en aan het resultaat van de samenwerking. Bij deze manier van werken is het de IGN Vastgoed ervaring dat het goed is altijd bereid te zijn vragen te beantwoorden en dat er zorgvuldig omgegaan moet worden met persoonlijke gegevens, zodat u optimaal wordt begeleidt bij het kopen van uw stuk grond.

De werkwijze stap voor stap

Nadat de klant uitgebreid is geïnformeerd over de projecten en de IGN Vastgoed ervaringen neemt de accountmanager contact op. Nogmaals worden alle ins en outs doorgesproken, zodat het zeker is dat de klant alle aspecten van de aankoop en ook de eventuele risico’s daarbij goed heeft begrepen. Ook het vervolgproces wordt uitgebreid besproken. Bij deze eerste stap is extra zorgvuldigheid geboden om misverstanden verderop in het traject te voorkomen, zo is de IGN Vastgoed ervaring. De afspraken worden vastgelegd en er wordt een datum geprikt voor een bezoek van de buitendienstmedewerker. In het gesprek met die medewerker kunnen alle vragen gesteld worden en wordt het koopcontract doorlopen en ondertekend. Dat contract gaat naar de notaris die alle voorbereidingen treft voor het passeren van de koopakte. U ontvangt na de betaling een akte van levering en een nota van afrekening waarop alle kosten vermeld staan. Daarna wordt de overdracht van de grond doorgegeven aan het kadaster en wordt de nieuwe eigenaar van de grond in het kadaster vastgelegd.  

Waarom grond kopen?

IGN Vastgoed ervaringen laten zien dat investeren in grond voor iedereen interessant kan zijn, ook voor de investeerder met een wat kleinere portemonnee. De bevolkingsgroei in Nederland gaat nog steeds door en ook worden de huishoudens steeds kleiner. Dat betekent dat er de komende jaren nog veel behoefte zal zijn aan bouwgrond. De bestaande hoeveelheid bouwgrond is daar absoluut niet voldoende voor; er zal dus extra bouwgrond nodig zijn. IGN Vastgoed ervaringen wijzen uit dat de meest waarschijnlijke locaties voor die uitbreiding de percelen aansluitend aan huidige bebouwing zijn. Het loont dus de moeite en het geld om daarin te investeren. Wanneer u investeert in grond krijgt u de grond in handen, u wordt eigenaar en kunt het verkopen wanneer u wilt. Dat betekent dat u rustig kunt wachten tot een gemeente of ontwikkelaar belangstelling voor het perceel heeft en het bestemmingsplan gewijzigd moet worden, dat levert de beste prijs op. Grond kopen was lange tijd voor veel mensen niet weggelegd, omdat er grote percelen gekocht moesten worden. Het verkavelen van een perceel grond biedt de mogelijkheid om ook relatief kleine stukken grond te kopen. Wanneer u daarbij uw kansen spreidt en op meerdere locaties koopt, is de IGN Vastgoed ervaring dat dat de meeste kans op succes biedt.

Het gemak van het kopen van grond

Niet alleen het verkavelen van percelen grond is een manier waarop investeren in grond gemakkelijker is geworden. Investeren in grond is op zichzelf al een gemakkelijke manier van investeren, zo wijzen IGN Vastgoed ervaringen uit. Het is niet nodig om koersen of marktontwikkelingen in de gaten te houden. Belangstellenden, zoals projectontwikkelaars of gemeenten, melden zichzelf wel wanneer ze belangstelling hebben, zoals bij een bestemmingsplanwijziging. Het kan dus niet snel gebeuren dat er een kans gemist wordt, en dat geeft rust. Daarnaast is er de wetenschap dat uit IGN Vastgoed ervaringen blijkt dat ook zonder bestemmingsplanwijzigingen grond vaak in waarde stijgt in de loop van de jaren. Al met al is investeren in grond dus een rustige manier van investeren. Een interessante mogelijkheid kan ook nog zijn om grond aan kinderen of kleinkinderen te schenken.

IGN Vastgoed ervaringen van klanten

Omdat IGN Vastgoed ervaring heeft met de aan- en verkoop van grond aan particuliere investeerders, ook met een kleinere beurs, kunnen zij de klant uitstekend adviseren. Waar het soms voor de particuliere investeerder soms onduidelijk is hoe het zit met wet- en regelgeving en procedures, is de IGN Vastgoed ervaring de garantie dat zij u alle zorgen uit handen nemen. Eén van de wensen van de klanten is in het aanbod opgenomen. Het kwam nogal eens voor dat klanten al een perceel grond op het oog hadden en IGN Vastgoed advies vroegen over het perceel. Op grond van de IGN Vastgoed ervaringen kon dan een inschatting worden gemaakt van de potentie van het perceel. Dit is nu in de reguliere dienstverlening opgenomen onder de naam “grondscan”. Zo probeert IGN Vastgoed steeds weer de klant op nummer één te zetten.

Meer over de IGN Vastgoed ervaring

Wanneer u meer wilt weten over IGN Vastgoed en over onze manier van werken, of u heeft nog andere vragen, dan kunt u natuurlijk contact met IGN Vastgoed opnemen.

Meer van BNR Comfort

Ontdek de wereld van vitamine d, groenlipmossel en zwarte bes-blad!

Welkom in de fascinerende wereld van vitamine D, groenlipmossel en zwarte bes-blad! Deze supplementen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en niet zonder...

Ontdek de kunst van het werken met epoxy giethars!

Ben je al bekend met de wonderen van epoxy giethars? Deze veelzijdige hars is een favoriet bij kunstenaars, ambachtslieden en doe-het-zelvers vanwege de mogelijkheden...

Verover de marketingwereld met een hbo opleiding en nima c

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Wil je een échte marketingprofessional worden? Dan is dit het juiste moment...

Ficus en buitenplanten: jouw groene oase creëren en verzorgen

Plantenliefhebbers, opgelet! Wil je een groene oase in jouw huis of tuin creëren? Of misschien heb je al een prachtige verzameling planten, maar heb...