Blog

Pedaalemmers zijn onmisbaar in ieder bedrijf

"Met hetzelfde gemak, gooi je het in de afvalbak" en bekende kreet, maar is deze ook echt waar? Stel, je loopt met je handen vol naar de prullenbak en je moet dan eerst het deksel er nog af zien te halen. Nou, zo gemakkelijk gaat dat dus niet. De oplossing zijn pedaalemmers. Je trapt deze gemakkelijk open met je voet, het deksel gaat omhoog, jij laat je afval erin vallen en het deksel sluit zich weer. Dat is pas gemakkelijk. En om het nog handiger te maken binnen je bedrijf, kies je natuurlijk pedaalemmers in verschillende kleuren voor verschillende soorten afval. Dan werk je ook nog mee aan een beter milieu!

Pedaalemmers werken mechanisch

En dat betekent dat ze het altijd doen. Je hebt tegenwoordig ook prullenbakken met een sensor, daar zwaar je met je hand overheen en dan gaat het deksel open, maar als de batterij leeg is, dan heb je daar mooi niks aan. Pedaalemmers staan altijd voor je klaar. En omdat er geen elektronica in verwerkt is, kun je ze ook gemakkelijk afwassen of omspoelen. Daar worden ze niet slechter van, alleen maar schoner. Nog een voordeel van het gebruik van pedaalemmers? Het deksel sluit heel goed. Hierdoor kunnen geen vieze geurtjes ontsnappen. Ook voorkomt het gebruik van een pedaalemmer fruitvliegjes en ander ongedierte. Door de hermetische sluiting blijft alles waar het moet zijn.

Verschillende soorten en maten

Heb je een bedrijf waar veel klanten over de vloer komen? Dan wil je natuurlijk niet dat ze in je prullenbakken kunnen kijken. Of dat er vieze luchtjes uit de prullenbakken komen. Pedaalemmers geven een professionele uitstraling. En, ook niet onbelangrijk, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten, maten en modellen. Zo vind je altijd precies die pedaalemmer die bij jouw bedrijf past. Dat lijkt niet belangrijk, maar een lelijke pedaalemmer zie je wel en een mooie pedaalemmer valt niet op. Tegenstrijdig? Misschien. Maar wel waar.

Ook handig voor in huis

Je zult zien dat je, als je eenmaal gewend bent aan een pedaalemmer, je eigenlijk niet meer zonder kan. En dus wil je deze handige afvalbakken ook in huis. In de keuken, in de badkamer en in het toilet. Je merkt al snel dat je gewend bent aan het gemak van het met je voet bedienen van de pedaalemmer. Ook in huis kun je verschillende kleuren kiezen voor verschillende soorten afval. Denk dan aan GFT, restafval en plastic. Zet drie pedaalemmers naast elkaar en ontdek het zelf.

Geef een reactie