Hoe zorg je dat je zomer ready bent?

Een tijdje geleden hebben we te horen gekregen dat alle remmen los zijn deze zomer. Stapje voor stapje kunnen we steeds wat meer genieten van het leven en het lijkt erop dat deze zomer weer vanaf ouds kan gaan worden. De eerste festivalletjes staan alweer gepland en hebben een groene vlag gekregen dat het door kan gaan. Ook kunnen we weer vliegtickets Turkije gaan aanschaffen, of vliegtickets Istanbul, wat jij wil. Nu moeten we er dus voor zorgen dat wij er zelf klaar voor zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je zomer ready bent? Wij geven je graag alle tips!

Werk aan je tan

Als je je eerste festivalletje kan bezoeken of het vliegtuig kan pakken naar je eerste vakantie na een jaar, moet je natuurlijk wel al een beetje een kleurtje hebben. Het zou namelijk niet door de bocht kunnen dat je daar helemaal wit aankomt. Hier kan je aan werken door de juiste zelfbruiner aan te schaffen of een paar keer de zonnebank te bezoeken. Dit is uiteraard een stuk minder goed voor je huid dan een goede zelfbruiner, dus hou daar rekening mee.

Leesvoer

Als je op vakantie gaat, ben je natuurlijk van plan om een aantal dagen helemaal niks te doen en te gaan bakken en branden op het strand of langs het zwembad. Hier moet je jezelf soms wel een beetje vermaken, dus doe alvast inkopen! Ga langs de bibliotheek en leen je favoriete boeken of schaf een aantal zomereditie tijdschriften aan zodat je genoeg leesvoer hebt voor op je vakantie.

Producten

Ook moet je alle nodige producten meenemen. Denk aan zonnebrand, je favoriete dag en nachtcrème, waterproof make-up, ga zo maar door. Je kunt nooit te vroeg zijn met het aanschaffen van deze voorraad, want het zou niet zo prettig zijn als je dit vergeet en het niet kunt bemachtigen op je vakantiebestemming. Een goede voorbereiding is het halve werk! 

Kleding

Ook moet je op een gegeven moment je koffer gaan inpakken en weten welke kleding je mee neemt. Ook moet dit uiteindelijk natuurlijk in je koffer passen. Voor elke gelegenheid is er weer een andere outfit nodig, maar wat vooral belangrijk is, is dat je je er prettig bij voelt. Ook moet het comfortabel zijn, want een vakantie is er natuurlijk om te chillen. Wat handig is, is om van te voren alvast setjes te maken. Zo weet je zeker dat je alles wat je mee neemt ook daadwerkelijk gaat dragen. Anders is het natuurlijk zonde van de ruimte in je koffer.

Meer van BNR Comfort

IGN Vastgoed ervaringen

IGN Vastgoed is een bedrijf dat zich specialiseert in het aankopen en verkopen van strategisch gelegen grond in Nederland. Zo maken zij het voor...

Onderzoekstafelpapier gebruiken in de praktijk

Hygiëne in een praktijk waar mensen behandeld worden is erg belangrijk. Het zorgt er immers voor dat bacteriën en virussen veel minder kans hebben...

Een dagje in de bouw

Er speelt één vraag een grote rol in het leven van menig mens, gedurende hun hele leven. Dat is de vraag: wat wil ik...

Het verhuizen vergemakkelijken

Verhuizen is één van de meest stressvolle ervaringen die een mens kan meemaken. Het staat gelijk aan een zwangerschap, een dood van iemand die...