De voordelen van een DQ tv beugel

Als je ’s avonds na een drukke werkdag neerploft op de bank om tv te kijken is het fijn als een tv in de juiste positie gedraaid wordt zodat je goed zicht hebt op de tv. Een goede investering en een ruimtebesparende oplossing de aanschaf van een DQ tv beugel. Je kunt ervoor kiezen om de DQ tv beugel te bevestigen aan de muur, maar ook aan het plafond of aan je bureau. In dit artikel noemen wij de voordelen van een tv beugel en het verschil tussen deze drie soorten.

Voordelen van een DQ tv beugel

Het ophangen van je tv aan een DQ tv beugel heeft veel voordelen ten opzicht van een tv neerzetten op een tv-kastje.

1. Het bespaart ruimte
Doordat je je tv ophangt bespaar je veel ruimte in je woon- of slaapkamer. Je hoeft nu geen kast in je kamer te plaatsen waar je je tv op zet. Je kunt er nu voor kiezen om meer ruimte in je huis te hebben waar kinderen kunnen spelen, of waar je andere meubels kwijt kunt.

2. TV beugels kunnen draaien
Om goed zicht te hebben op je tv is het beter als je recht voor de tv zit. Maar je wilt natuurlijk ook wel eens in een andere hoek van de bank zitten. Of eens tv kijken terwijl je in de keuken staat te koken. Met een tv beugel kun je de tv zo draaien dat je vanuit elke hoek van je woon- of slaapkamer de tv kunt zien!

3. Kantelen
De beste ooghoogte om een tv op te hangen is op ooghoogte. Maar als je met meerdere personen in één huis woont is natuurlijk niet iedereen even lang en hangt de tv niet voor iedereen op ooghoogte. Doordat je de tv op een DQ tv beugel kunt kantelen biedt je voor iedereen optimaal kijkplezier.

4. Verschillende soorten en maten
Een DQ tv beugel is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en daardoor is er voor bijna elke tv wel een DQ tv beugel te vinden.

Verschillende soorten tv beugels

Voordat je een DQ tv beugel gaat aanschaffen is het verstandig als je eerst bepaalt wat voor jou de beste optie is.

1. Muurbeugels
Een muurbeugel bevestig je aan de muur waar je je tv-scherm aan bevestigen. Hiermee bespaar je ruimte in je woonkamer of slaapkamer omdat je geen tv-kast hoeft te plaatsen waar je je tv op zet.

2. Bureaubeugels
Er zijn tv beugels die je aan je bureau kunt bevestigen. Zo heb je je scherm altijd binnen handbereik. Deze beugel is niet alleen te gebruiken voor je tv, maar ook voor je monitor van je computer. Met een bureaubeugel heb je meer ruimte over op je bureau. Dit kom doordat de voet van de monitor niet op je bureau staan.

3. Plafondbeugels
Wil je je muren liever vrijhouden dan is het ook mogelijk om een plafondbeugel te monteren en hier je tv aan te bevestigen. Plafondbeugels zijn in hoogte verstelbaar en de tv beugels kunnen gedraaid en gekanteld worden zodat de kijkhoek goed ingesteld kan worden.

Zie jij de voordelen van een tv-beugel? En kies je dan voor een bureau-, een muur- of een plafondbeugel?

Meer van BNR Comfort

Starten met een eigen bedrijf en bedrijfsafval regelen

  Wanneer je gaat beginnen van het opzetten van een onderneming zijn er een aantal punten waarbij je moet opletten en niet over het hoofd...

Hoe personalisatie je e-commerce bedrijf kan optimaliseren.

In een tijd waar online shoppen steeds meer de norm is, is het belangrijker dan ooit om je e-commerce bedrijf zo goed mogelijk te...

Wat heb je nodig voor het starten van een bouwbedrijf?

Als bouwbedrijf heb je een veelzijdige en beweeglijke branche tot je beschikking. Je kunt natuurlijk enorm veel doen in de bouw, maar het opstarten...

Waar op letten bij het kiezen van een jas?

Het is eigenlijk voor iedereen wel handig om een prettige jas te hebben om gebruik van te maken. Door een prettige jas te hebben...