De voordelen van een DQ tv beugel

Als je ’s avonds na een drukke werkdag neerploft op de bank om tv te kijken is het fijn als een tv in de juiste positie gedraaid wordt zodat je goed zicht hebt op de tv. Een goede investering en een ruimtebesparende oplossing de aanschaf van een DQ tv beugel. Je kunt ervoor kiezen om de DQ tv beugel te bevestigen aan de muur, maar ook aan het plafond of aan je bureau. In dit artikel noemen wij de voordelen van een tv beugel en het verschil tussen deze drie soorten.

Voordelen van een DQ tv beugel

Het ophangen van je tv aan een DQ tv beugel heeft veel voordelen ten opzicht van een tv neerzetten op een tv-kastje.

1. Het bespaart ruimte
Doordat je je tv ophangt bespaar je veel ruimte in je woon- of slaapkamer. Je hoeft nu geen kast in je kamer te plaatsen waar je je tv op zet. Je kunt er nu voor kiezen om meer ruimte in je huis te hebben waar kinderen kunnen spelen, of waar je andere meubels kwijt kunt.

2. TV beugels kunnen draaien
Om goed zicht te hebben op je tv is het beter als je recht voor de tv zit. Maar je wilt natuurlijk ook wel eens in een andere hoek van de bank zitten. Of eens tv kijken terwijl je in de keuken staat te koken. Met een tv beugel kun je de tv zo draaien dat je vanuit elke hoek van je woon- of slaapkamer de tv kunt zien!

3. Kantelen
De beste ooghoogte om een tv op te hangen is op ooghoogte. Maar als je met meerdere personen in één huis woont is natuurlijk niet iedereen even lang en hangt de tv niet voor iedereen op ooghoogte. Doordat je de tv op een DQ tv beugel kunt kantelen biedt je voor iedereen optimaal kijkplezier.

4. Verschillende soorten en maten
Een DQ tv beugel is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en daardoor is er voor bijna elke tv wel een DQ tv beugel te vinden.

Verschillende soorten tv beugels

Voordat je een DQ tv beugel gaat aanschaffen is het verstandig als je eerst bepaalt wat voor jou de beste optie is.

1. Muurbeugels
Een muurbeugel bevestig je aan de muur waar je je tv-scherm aan bevestigen. Hiermee bespaar je ruimte in je woonkamer of slaapkamer omdat je geen tv-kast hoeft te plaatsen waar je je tv op zet.

2. Bureaubeugels
Er zijn tv beugels die je aan je bureau kunt bevestigen. Zo heb je je scherm altijd binnen handbereik. Deze beugel is niet alleen te gebruiken voor je tv, maar ook voor je monitor van je computer. Met een bureaubeugel heb je meer ruimte over op je bureau. Dit kom doordat de voet van de monitor niet op je bureau staan.

3. Plafondbeugels
Wil je je muren liever vrijhouden dan is het ook mogelijk om een plafondbeugel te monteren en hier je tv aan te bevestigen. Plafondbeugels zijn in hoogte verstelbaar en de tv beugels kunnen gedraaid en gekanteld worden zodat de kijkhoek goed ingesteld kan worden.

Zie jij de voordelen van een tv-beugel? En kies je dan voor een bureau-, een muur- of een plafondbeugel?

Meer van BNR Comfort

Hoe een linkbuilding bureau je seo naar het volgende niveau tilt

Als je een eigenaar bent van een website, dan weet je hoe belangrijk SEO is. Een goede SEO zorgt ervoor dat jouw website zichtbaar...

Ontdek de wereld van vitamine d, groenlipmossel en zwarte bes-blad!

Welkom in de fascinerende wereld van vitamine D, groenlipmossel en zwarte bes-blad! Deze supplementen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en niet zonder...

Ontdek de kunst van het werken met epoxy giethars!

Ben je al bekend met de wonderen van epoxy giethars? Deze veelzijdige hars is een favoriet bij kunstenaars, ambachtslieden en doe-het-zelvers vanwege de mogelijkheden...

Verover de marketingwereld met een hbo opleiding en nima c

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Wil je een échte marketingprofessional worden? Dan is dit het juiste moment...