Een blije mama-to-be

Na 6 jaar in met medische traject te hebben gelopen, kunnen wij eindelijk van de daken schreeuwen dat wij in verwachting zijn van ons eerste kindje. Inmiddels zijn wij 28 weken zwanger. De buik begint behoorlijk te groeien en mijn hele lichaam past zich aan op de hummel die nog flink mag groeien onder het moederhart. Hoe blij wij ook zijn met de komst van onze kleine spruit, merk ik veel lichamelijke ongemakken. Zo was ik de eerste 3 maanden erg ziek en bleef ik maar spugen. Nu sinds 2 weken heb ik erg last van vocht vasthouden. Het is dan ook zomer, gemiddeld 25 graden buiten. Het vocht in mijn benen deed zoveel zeer dat ik op zoek ging naar een oplossing.

 

 

Na goedkeuring zelf besteld

Na een gesprek en goedkeuring van de verloskundige heb ik steunkousen voor mijzelf besteld. Dit omdat ik ervan uit ga dat het vocht dan minder wordt in de benen. We hadden samen op internet bekeken welke ik het beste zou kunnen bestellen. Het heeft namelijk met verschillende druk klassen te maken. De druk klasse gaan van 1 tot er met 3. Bij 3 heb je hele erge medische klachten en bij 1 heb je lichte druk nodig voor het ongemak. Onlangs dat de steunkousen niet echt modieus zijn, besloot ik toch maar voor comfort te gaan. Via internet las ik het dat wordt aangeraden om steunkousen met de voet eraan te bestellen. De kans met een open teen is dat het vocht dan richting je tenen gaat en je alsnog veel pijn kunt ervaren. Het voordeel van zwanger zijn is dat toch iedereen naar je buik kijkt en niet naar je voeten. Tenminste, dat hoop ik dan maar.

 

 

Na 2 dagen al een flink verschil

Na 2 dagen even stoeien met de steunkousen kreeg ik door hoe het werkt en zag al na 2 dagen een flink verschil. Ik had er vooral in de avond erg veel last van maar nu zijn mijn benen nog zo slank als in de ochtend. Ik slaap niet met de steunkousen aan maar vroeg in de ochtend trek ik ze al aan. Inmiddels heb ik nu ook de zwarte versie besteld, nu alleen nog de huidkleurige om te dragen. De zwarte kunnen gewoon prima met een legging, dan lijkt het net alsof het gewoon een dikke panty is. Voor een paar tientjes was mijn probleem opgelost, daar ben ik erg blij mee. Voor nu gaan wij nog genieten van de hummel in mijn buik, we kunnen niet wachten om de oogjes te mogen bewonderen.

Meer van BNR Comfort

Hoe een linkbuilding bureau je seo naar het volgende niveau tilt

Als je een eigenaar bent van een website, dan weet je hoe belangrijk SEO is. Een goede SEO zorgt ervoor dat jouw website zichtbaar...

Ontdek de wereld van vitamine d, groenlipmossel en zwarte bes-blad!

Welkom in de fascinerende wereld van vitamine D, groenlipmossel en zwarte bes-blad! Deze supplementen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en niet zonder...

Ontdek de kunst van het werken met epoxy giethars!

Ben je al bekend met de wonderen van epoxy giethars? Deze veelzijdige hars is een favoriet bij kunstenaars, ambachtslieden en doe-het-zelvers vanwege de mogelijkheden...

Verover de marketingwereld met een hbo opleiding en nima c

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Wil je een échte marketingprofessional worden? Dan is dit het juiste moment...